Logo
Christels Keuken

nieuws uit Christels keuken

Vers schepijs bij Christels keuken

- Door Christel op 12 april 2020 -

Kent er iemand in Retie Zjowanneke nog? Ze had een buurtwinkeltje en het lekkerste zelf bereide ijs van Retie en omgeving. Het recept is uit handen gegeven en zo is IJS ANITA ontstaan in Mol. Het schepijs met het oorspronkelijke Retiese recept komt terug naar Retie vanaf dinsdag 14 april!

IJs Anita

En wel bij Christels keuken. Ik kreeg met regelmaat de vraag waar men een lekker ijsje in de buurt kan kopen en waarom ik dat niet had…. Zelf ijs maken is niet mijn ding en waarom ijs gaan bereiden als het beste ijs in de buurt wordt gemaakt. En zo is er een samenwerking ontstaan tussen IJs Anita uit Mol en mezelf. Ik ga bescheiden beginnen met de basissmaken en wekelijks een extra “ander” smaakje. Ik ga even bekijken hoe dit gaat lopen. We beginnen met vanille, mokka, chocolade, domino en nog een ander smaakje….. Welke zou jij kiezen?

De openingsuren voor het schepijs zijn:

  • Maandag t/m donderdag: van 12.00 tot 19.00u (ijsjes en maaltijden)
  • Vrijdag, zaterdag en feestdagen gesloten (enkel open voor bestellingen vanaf 4 personen)
  • Zondag: van 12.00 tot 19.00u (enkel ijsjes en desserts), maaltijden enkel op bestelling vanaf 4 personen.

Kom alvast eens binnen tijdens je wandeling of fietstochtje om een ijsje mee te nemen. Let op: enkel ijsjes meenemen mag, niet ter plaatse opeten.

Smakelijk,

Christel

Het hele verhaal van Zjowanneke tot IJs Anita kunt u lezen op www.ijs-anita.com

Schepijs Christels Keuken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Christels Keuken
weekmenu
Nieuwsover christelin de mediacontact

Christels Keuken op Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik stuur elke week een nieuwsbrief met nieuwtjes, weetjes en uiteraard ons weekmenu! Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
crossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram