Christels Keuken eindejaarsmenu 2023

Bestel nu je eindejaarsmenu 2024-2025!

Christels Keuken’s eindejaarsmenu staat weer on line en je kan nu bestellen.

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht bieden wij u weer een 4-gangenmenu aan. Per persoon kiest u een voorgerecht, een soep, een hoofdschotel en een nagerecht. De prijs is € 52.50 per volwassen persoon, ongeacht welke gerechten u kiest.
Nieuw dit jaar is het 3-gangenmenu: u kiest een soep OF dessert.
Voorgerecht en hoofdschotel is inbegrepen voor de prijs van € 47.50.
Kindermenu is € 25.00 (zie verder voor meer info)

Ik aanvaard bestellingen tot 19 december of tot het volzet is. Voor meer info kan je me natuurlijk ook mailen of bellen.
Kiezen maar uit al dat lekkers!

Tot snel, Christel

Meer info nodig?

Bel 014 73 03 74
Of mail naar [email protected]

Verzorg jullie goed, eet voldoende vitamientjes en blijf gezond!

Tot gauw,

Christel

Ook Leuk Om Te Lezen

  • Liever lokaal

    Een nieuwe campagne in Retie en nog 5 andere Vlaamse gemeentes om de inwoners meer in eigen dorp en omgeving te laten kopen. Ik doe dit vanaf de opening van mijn winkel; zoveel mogelijk lokaal en duurzaam kopen. Koken met lokale producten, je klanten leren kennen, niets is er zaliger dan dat. Het idee is…

  • Vanaf nu kan je sparen

    Misschien heb je de app al gedownload of niet.
    Vanaf juli zijn we een proefproject gestart met een digitale spaarkaart. Via de app ‘Stamp it’ ontvang je per € 10 een stempel. Vanaf 10 stempels heb je recht op een verrassing (dessert, soep, maaltijd of quiche). Je kan zelf kiezen waar je voor spaart.

  • Het Thuismenu

    Toch zin in een lekker etentje? Een verjaardag vieren binnen je gezin? Of online samen dineren ipv vergaderen? Er is nog gezelligheid mogelijk en ik wil je daar graag wat mee helpen. Tijdens de 4 weken van de horeca-sluiting (t/m 15 november) heb ik een 3-gangenmenu voorgesteld die enkel op bestelling verkrijgbaar is. Prijs €…

  • Workshop veganisme bij Frank Fol

    Via www.evavzw.be, de vereniging voor veganisme, kreeg ik de mogelijkheid om mij bij te scholen omtrent veganisme. Lees meer hierover in mijn blog: Het verschil tussen veggie en vegan. Creatief met groenten Met een 10-tal chefs waren we aanwezig bij Frank Fol, DE groentekok met een ster! Hoe kunnen we creatief met groenten omgaan zodat ze…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *