Christels Keuken eindejaarsmenu 2023

Bestel nu je eindejaarsmenu 2025-2026!

Christels Keuken’s eindejaarsmenu staat weer on line en je kan nu bestellen.

Met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht bieden wij u weer een 4-gangenmenu aan. 
Per persoon kiest u een voorgerecht, een soep, een hoofdschotel en een nagerecht. 
De prijs is € 55,00 per volwassen persoon, ongeacht welke gerechten u kiest, met uitzondering van de garnalencocktail. Hiervoor zijn we genoodzaakt een toeslag van € 3,00 te vragen.
Net zoals vorig jaar is er een 3-gangenmenu: u kiest een soep OF dessert. 
Voorgerecht en hoofdschotel is inbegrepen in de prijs van € 49.50. 
Ook hier vragen we voor het menu met garnalencocktail € 3,00 extra.
Kindermenu is € 27,50 (zie verder voor meer info) 

Ik aanvaard bestellingen tot 18 december of tot het volzet is. Voor meer info kan je me natuurlijk ook mailen of bellen.
Kiezen maar uit al dat lekkers!

Tot snel, Christel

Meer info nodig?

Bel 014 73 03 74
Of mail naar [email protected]

Verzorg jullie goed, eet voldoende vitamientjes en blijf gezond!

Tot gauw,

Christel

Ook Leuk Om Te Lezen

  • Workshop veganisme bij Frank Fol

    Via www.evavzw.be, de vereniging voor veganisme, kreeg ik de mogelijkheid om mij bij te scholen omtrent veganisme. Lees meer hierover in mijn blog: Het verschil tussen veggie en vegan. Creatief met groenten Met een 10-tal chefs waren we aanwezig bij Frank Fol, DE groentekok met een ster! Hoe kunnen we creatief met groenten omgaan zodat ze…

  • Muzikale picknicks in Retie

    Wie herinnert zich de zomer van 2018 niet? Elke zondag in juli was het schitterend weer en konden we genieten van muzikale picknicks in Retie. Deze zomer doen we het gewoon weer over!Elke zondag kan je in Retie genieten van een picknick met live muziek en een picknick pakket uit Christels keuken.  Via de link…

  • Liever lokaal

    Een nieuwe campagne in Retie en nog 5 andere Vlaamse gemeentes om de inwoners meer in eigen dorp en omgeving te laten kopen. Ik doe dit vanaf de opening van mijn winkel; zoveel mogelijk lokaal en duurzaam kopen. Koken met lokale producten, je klanten leren kennen, niets is er zaliger dan dat. Het idee is…

  • Bijscholing horeca Vlaanderen over voedselintolerantie

    Een bijscholing over voedselintolerantie, coeliakie (glutenintolerantie) en allergenen. Dat klinkt interessant! Er zijn in België 14 allergenen die we bij de verkoop van verse maaltijden wettelijk verplicht zijn te vermelden, schriftelijk dan wel mondeling. De 14 meest voorkomende allergenen zijn gluten, vis, mosterd, melk, pinda- of aardnoten, noten, schaaldieren, ei, lupine, soja, weekdieren, selderij, sesamzaad…

  • Nieuwe website: winactie!

    Ik ben trots en vier het! Jullie kunnen winnen! Misschien hebben jullie het al gezien? Mijn website heeft een nieuw en moderner jasje gekregen. Ik ben er blij mee! Alleen vieren is maar niks natuurlijk en daarom wil ik dit samen met jullie doen en geef ik een cadeautje weg. Misschien kennen jullie onze buren…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *