Nieuws uit Christels Keuken

Valentijnmenu 2021

Valentijnmenu 2021

Liefde is…. samen lekker eten!
We hebben het allemaal wel eens geschreven. Misschien vindt je het afgezaagd of kinderachtig maar er is niks mis met lekker eten en je partner te verwennen op Valentijn.

Lees meer →
Het thuismenu

Het Thuismenu

In deze onrustige tijd toch zin in een gezellig etentje? Met je gezin of vrienden op afstand?
Je kan tot 4 vrienden uitnodigen bij je thuis of je kan je vrienden een maaltijd (laten) bezorgen en samen online dineren. Probeer te bekijken wat er wel kan, en lekker eten kan zeker.


Lees meer →
Escaping Belgium

Nieuwe website: winactie!

Misschien hebben jullie het al gezien? Mijn website heeft een nieuw en moderner jasje gekregen. Ik ben er blij mee! Alleen vieren is maar niks natuurlijk en daarom wil ik dit samen met jullie doen en geef ik een cadeautje weg.

Lees meer →
Zomer 2020

De zomer 2020 van Christels keuken

In maart was het al duidelijk dat dit geen zomer zou worden als voorheen. Als ondernemer moet je dan gaan bedenken wat je kan doen om te overleven…

Lees meer →
Christels Keuken schepijs

Vers schepijs bij Christels keuken

Christels Keuken gaat samenwerken met IJs Anita uit Mol. We beginnen bescheiden met de basissmaken en wekelijks een extra “ander” smaakje.

Lees meer →
Paasmenu 2020

Paasmenu 2020

Om het Corona leed van dit jaar te verzachten kun je je familie of vrienden een etentje cadeau doen, of uzelf en je familieleden natuurlijk.
Hier is ons Paasmenu 2020.

Lees meer →