5 jaar Christels Keuken

5 jaar Christels keuken

5 jaar geleden …

begon ik mijn zaakje in verse, lekkere en gezonde afhaalmaaltijden. Bereid zoals ik altijd al kookte, zonder pakjes, zakjes of andere rotzooi. Na wat groothandels en beurzen bezocht te hebben wist ik dat het ook veel makkelijker kon: aankopen, zak open knippen, in een schaal en verkopen maar. Neen, dit was niet wat ik wou!

Alles wordt in mijn keuken bereid, van de pesto tot het dessertje, en hier sta ik nog steeds achter!

5 jaar Christels Keuken
5 jaar Christels Keuken

Na heel wat uitdagingen zoals het opstarten met een onbekend concept in deze omgeving, corona, de oorlog in Oekraïne en de vele prijsstijgingen zijn er ook hele mooie projecten waar ik heb aan mee gewerkt. 

Ik heb voor de gemeente Retie enkele workshops mogen geven in verband met gezonde voeding, de lunch mogen verzorgen tijdens de zomerpicknick, heb ik gekookt voor de crew van “de Kemping”, werk ik samen met Els van de vakantiehuis de Driehoekshoeve in Kasterlee, werk ik samen met Gwen van Binnestebuiten uit Turnhout en samen verzorgen we een gezonde lunch voor de sporters op het tenniskamp,….. waarschijnlijk vergeet ik nog enkele mooie projecten te vernoemen, mijn excuses hiervoor.

5 jaar Christels Keuken
5 jaar Christels Keuken

Wat ook heel plezant is om te doen, is koken op bestelling voor jullie. Krijg je vrienden op bezoek of een klein feestje? Ik kook naar jullie wensen vanaf 6 personen. Zo maak ik tijdens de koudere maanden wekelijks soep voor een bedrijf in Retie, heb ik dessertenbuffetten verzorgt, voor communiefeestjes gekookt , bij workshops de lunch of diner bereid en heel vaak een vriendengroep laten genieten van vers eten. Klanten kiezen dan welke gerechten ze willen. Dit kan warm of koud geleverd worden, de bain-marie’s stel ik gratis ter beschikking. Iemand met een voedsel allergie in het gezelschap? Of een vegetariër? Veganist? Met liefde en plezier zorg ik dat het hele gezelschap kan smullen. Voor meer info kan je mij steeds contacteren.

Is mijn visie / concept nog steeds hetzelfde?

In grote lijnen, ja! Al was ik er wel van overtuigd dat duurzaamheid meer zou leven bij de mensen. Dat er meer gebruik werd gemaakt werd gemaakt van herbruikbare verpakking in plaats van de wegwerp, ook al is deze die ik gebruik recycleerbaar. Dus mijn concept van nu is nog steeds hetzelfde als dat van 5 jaar geleden. 

Voor de toekomst blijft mijn concept om vlees, vis en vegetarisch aan te bieden hetzelfde. Uiteraard, mochten er verbeterpunten zijn zal ik het niet nalaten deze door te voeren. Suggesties zijn uiteraard welkom. Maar de meeste voldoening krijg ik als ik klanten terug zie keren omdat het lekker was, dit doet zoveel deugd en geeft de kracht om elke week weer de uitdaging aan te gaan.

Op naar de volgende 5 jaar.

Tot snel, Christel

Ook Leuk Om Te Lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *