Logo
Christels Keuken

nieuws uit Christels keuken

Muzikale picknicks in Retie

- Door Christel op 26 juni 2019 -

Wie herinnert zich de zomer van 2018 niet? Elke zondag in juli was het schitterend weer en konden we genieten van muzikale picknicks in Retie.

Deze zomer doen we het gewoon weer over!
Elke zondag kan je in Retie genieten van een picknick met live muziek en een picknick pakket uit Christels keuken.  Via de link van de gemeente Retie kun je kiezen en bestellen. Onderstaand kun je bekijken welke band er optreedt. Vergeet niet om je dekentje en/of stoeltje mee te brengen.

Zoals steeds werk ik afvalarm en wordt alles verpakt in composteerbare verpakking. Natuurlijk, zoals altijd zoveel mogelijk bereid met lokale, biologische en duurzame producten.

En nog niets te doen op woensdagavond in juli? Rethyscoop wordt ook weer georganiseerd, je kan er dan met z’n allen een mooie film bekijken. Het programma hiervoor vindt je ook via onderstaande link.

Inkom: GRATIS

Ik zie jullie tijdens de picknick op een zondag,

Christel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Christels Keuken
weekmenu
Nieuwsover christelin de mediacontact

Christels Keuken op Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik stuur elke week een nieuwsbrief met nieuwtjes, weetjes en uiteraard ons weekmenu! Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
crossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram