Logo
Christels Keuken

nieuws uit Christels keuken

Nieuwe website: winactie!

- Door Christel op 10 oktober 2020 -
Ik ben trots en vier het!
Jullie kunnen winnen!

Misschien hebben jullie het al gezien? Mijn website heeft een nieuw en moderner jasje gekregen. Ik ben er blij mee! Alleen vieren is maar niks natuurlijk en daarom wil ik dit samen met jullie doen en geef ik een cadeautje weg.

Misschien kennen jullie onze buren wel van Escaping Belgium? Zij hebben een escape room en een interactieve wandeling. Ook zij zijn constant bezig te vernieuwen en uit te breiden. In de loop van de komende weken kun je hun nieuwe kamer reserveren (Le Prince). Je kan een bezoek aan deze nieuwe kamer winnen. Je kan dan samen met drie bubbelvrienden van het avontuur genieten.

Wat je daarvoor moet doen?
Bij elke maaltijd die je koopt ontvang je een deelnemingsformulier en maak je kans om deze te winnen. Makkelijk toch? De aktie loopt 4 weken, dus t/m 6 november 2020. Op 7 november zal ik de winnaar bekend maken.

Zin om al wat rond te kijken op hun website? www.escaping.be

Ik wens jullie veel succes in het winnen EN om tijdig uit die kamer te komen!

Tot één van de dagen, Christel

Ontdek de escape rooms van Escaping Belgium


   

2 comments on “Nieuwe website: winactie!”

  1. Altijd even lekker. Keuze voor iedereen. Geen vleesliefhebber geen probleem. Een beetje minder koolhydraten no problemo.
    En bovendien altijd supervers.
    Ik ben fan! ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Christels Keuken
weekmenu
Nieuwsover christelin de mediacontact

Christels Keuken op Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik stuur elke week een nieuwsbrief met nieuwtjes, weetjes en uiteraard ons weekmenu! Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
crossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram