Gerechten op bestelling

Gerechten op bestelling voor feestje, gezellig tafelen, traktatie, …

Wist je dat ik ook op gerechten op bestelling maak?

Heb je een feestje te vieren? Of zin in een gezellig etentje met vrienden? En wil je je kinderen erbij betrekken en toch een glaasje drinken? Je bestelt je menu bij mij en je kan zonder zorgen genieten van het gezelschap en een drankje in je vertrouwde omgeving.
Vanaf nu kan je gewoon mee genieten van het gezelschap en de gezelligheid aan tafel, zonder dat je tijd verspilt in de keuken.

Wil je je personeel eens trakteren op een soepje of dessert? Met z’n allen iets vieren met een hapje? Ook daar wil ik graag over meedenken.

Ik weet zeker dat je bij mij op het juiste adres bent, ik kook wat jij wil en dat al vanaf 4 personen. Gerechten op bestelling dus, bij Christels Keuken.
Zin in een ovenschotel (in de oven schuiven, wachten tot het gaar en warm is en klaar!).
Liever wat uitgebreider? Of iets waar je liever niet zelf aan begint? Spring even binnen met je idee en we komen er samen uit, zeker weten.

Iemand een allergie? Een vegetariër? Iemand met een dieet? Ook hier houden we rekening mee. Glutenarm kan ik aanbieden, glutenvrij (voor een strikt dieet) helaas niet omdat er met gluten wordt gewerkt in de keuken.

Zoals steeds worden ook deze gerechten VERS bereid zonder geur, kleur of smaakstoffen, laat staan bewaarmiddelen. Bouillons worden huisgemaakt met pure ingrediënten.

Onderaan vind je een paar suggesties, maar aarzel niet om jouw keuze voor te leggen.
Uitnodigen die vrienden en samen genieten van een gezellige avond.

Let wel, met speciale gelegenheden (vb. kerst) kan ik geen extra bestellingen bereiden. Dank voor uw begrip. 
Enkele voorbeelden van gerechten op bestelling :

 • Diverse ovenschotels, waaronder jachtschotel, koolhydraatarm, met vis,…
 • Pastaschotels
 • Lasagne (diverse keuzes)
 • Varkensgebraad met groenten
 • Gratin
 • Vis lasagne
 • Vegetarische schotels
 • Stoofpotjes
 • Vol-au-vent
 • Stoofvlees
 • Goulash
 • Paella
 • ….

Ook Leuk Om Te Lezen

Eén reactie

 1. Hallo Christel,
  Ik ben Cin mama van drie meisjes en onze oudste geeft 21 augustus 2021 haar lentefeest.
  Normaal doe ik altijd alles zelf in de keuken maar sinds kindje drie die nog maar net acht maanden is is dat soms wat moeilijk. Nu zei een vriendin van mij dat ze zo tevreden is van wat jij allemaal kan kokkerellen en ik dacht ik stuur even een mailtje. We zijn met 27 grote mensen en vijf kleine kindjes van 2-6 die best wel alles lusten hoor 🙂 nu vroeg ik me af of jij mss ook wat hapjes enzo deed dan denk ik aan wraps of fingerfoods. En dan een hoofdschotel. Faith haar lievelingseten is frietjes dus mss wat stoofvlees ofzo erbij? Ik weet het zelf niet goed hoor ben er niet zo in thuis maar ik wil gewoon een beetje tijd besparen om zelf wat minder te moeten rond lopen. Alvast bedankt hoor 🙂 vriendelijke groetjes Cin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *