Logo
Christels Keuken

nieuws uit Christels keuken

Menu voor de feestdagen 2019/2020

- Door Christel op 7 november 2019 -

Mijn tweede menu voor de feestdagen is ook weer klaar!

Net zoals vorig jaar heb ik gekozen voor een 4-gangen menu met voor iedereen iets op het menu: vlees, vis, wild, vegetarisch, veganistisch is ook mogelijk. En natuurlijk volgens het concept van Christels keuken: vers, lokaal, biologische groentjes, huisbereid, geen pakjes of zakjes, niets bereid aangekocht, alles met liefde huisbereid.

Vorig jaar is er wat misgelopen met het binnenbrengen van je eigen schalen (schalen met waarborg meegegeven terwijl ze er hadden binnen gebracht)….uiteindelijk is wel alles goed gekomen en iedereen heeft gegeten wat hij of zij besteld had. Maar hier hebben we een verandering in aangebracht. Ik ga enkel werken met eigen schaaltjes. Enkel voor de soep kan je een kookpot binnenbrengen. Al de rest wordt in schalen met waarborg mee gegeven.

Door mijn beperkte capaciteit heb ik vorig jaar wat mensen moeten teleurstellen. Ik ga dit jaar nog wat harder werken ? maar wees er tijdig bij mocht je willen smullen uit Christels keuken met de feestdagen.

Afhalen kan vanaf 24 december t/m 31 december.

De foto’s zijn van het eindejaarsmenu 2018.

Alvast fijne feestdagen, Christel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste berichten

Christels Keuken
weekmenu
Nieuwsover christelin de mediacontact

Christels Keuken op Instagram

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik stuur elke week een nieuwsbrief met nieuwtjes, weetjes en uiteraard ons weekmenu! Blijf je graag op de hoogte, vul dan hieronder uw e-mail adres in.
crossmenuarrow-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram