Eindejaarsmenu Christels Keuken

Menu voor de feestdagen

Mijn allereerste menu opstellen voor de feestdagen was best moeilijk.
Wat willen mensen eten? Ik wou iets aanbieden wat lekker is, dat veel mensen lusten, ook iets vegetarisch, … een hele klus!

Bewust heb ik niet voor aardappelkroketjes gekozen omdat

  1. ik dat anders ook niet aanbied;
  2. het heel veel werk is om zelf te maken en ik daar niet op ingesteld ben;
  3. ik het niet aankoop vermits het dan niet uit Christels keuken komt.

Nu ben ik er best tevreden over. Hopelijk zijn jullie ook overtuigd.

Citta van Gazet van Antwerpen vindt het alvast interessant genoeg om er een artikel over te schrijven.
Op 8 december 2018 verschijnt het artikel over mijn concept en over het feestmenu. Voor hun ben ik al aan de slag geweest met enkele gerechten. De foto’s hiervan zie je hieronder en op 8 december in de krant.
Natuurlijk hebben ze ook kunnen proeven van de gerechten en ik heb de indruk dat ze het lekker vonden. Ik heb ze laten proeven van een salade met gerookte eendenfilet, een tomatenroomsoep, het gevulde varkensgebraad, mijn veggie hoofdschotel, een assortiment van groentjes met een aardappelgratin en als afsluiter de chocolademousse.

Zo een kans krijg je niet vaak, dus heb ik de hulp ingeroepen van een van mijn beste vriendinnen, Corry, om de gerechten in een feestelijk jasje te steken. Corry Gielen is keramiste en maakt hele mooie stukken. Voor de presentatie van mijn eindejaarsmenu mocht ik een deel van haar collectie lenen.

Dank je wel Corry!

Haar werk kan je vinden op instagram als corryg_ceramics.

Ook Leuk Om Te Lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *