Nieuws uit Christels Keuken
OPGELET: wegenwerken vanaf maandag 4 november tot eind juni. Er zijn omleidingen voorzien. Klik hier voor meer info!
Menu voor de feestdagen
Mijn allereerste menu opstellen voor de feestdagen was best moeilijk.Wat willen mensen eten? Ik wou iets aanbieden wat lekker is, dat veel mensen lusten, ook iets vegetarisch, … een hele klus! Bewust heb ik niet voor aardappelkroketjes gekozen omdat ik…
Workshops anders ontbijten i.s.m. Retie beweegt
Tijdens de promotour van Christels keuken is mij gevraagd om in samenwerking met Retie beweegt een aantal kookworkshops te geven. Natuurlijk is dit voor een startende ondernemer als ik een kans die ik met beide handen wil grijpen… Het doel…
Bijscholing horeca Vlaanderen over voedselintolerantie
Een bijscholing over voedselintolerantie, coeliakie (glutenintolerantie) en allergenen. Dat klinkt interessant! Er zijn in België 14 allergenen die we bij de verkoop van verse maaltijden wettelijk verplicht zijn te vermelden, schriftelijk dan wel mondeling. De 14 meest voorkomende allergenen zijn…
Workshop veganisme bij Frank Fol
Via www.evavzw.be, de vereniging voor veganisme, kreeg ik de mogelijkheid om mij bij te scholen omtrent veganisme. Lees meer hierover in mijn blog: Het verschil tussen veggie en vegan. Creatief met groenten Met een 10-tal chefs waren we aanwezig bij Frank…
Veggie versus vegan: Wat zijn de verschillen?
Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen vegetarisch of veganistisch eten. Dit komt niet alleen omwille van de liefde voor dieren en het milieu, maar ook wegens de crisissen en schandalen in de vleessector of gewoon voor de gezondheid. Vaak…