Corona crisis horeca

Corona crisis : Christels Keuken blijft open

De Corona crisis en het gevolg ervan hoef ik jullie niet uit te leggen, helaas.

Wat de gevolgen zullen zijn voor de horeca zullen we moeten afwachten. Voor mij gaat er weinig veranderen, ik mag open blijven en voor jullie koken. Uiteraard neem ik ook mijn voorzorgen, hou ik afstand van mijn klanten en was meerdere malen (soms meer dan 30 keer) mijn handen, zeker als ik weer de winkel in kom.

Jullie mogen je maaltijden ophalen, enkel blijven eten mag niet meer.

Toch liever niet op stap tijdens de corona crisis ?

Ik kan er voor zorgen dat je maaltijd hygiënisch verpakt (in een afsluitbare schaal) bij jullie geleverd wordt in een straal van 10 km rondom Christels keuken.
U betaalt een waarborg voor de schaal, dit bedrag wordt terug betaald als u deze weer inlevert.
Het leveren is in deze periode gratis!

Ik hoop te kunnen rekenen op jullie begrip en jullie te mogen begroeten. De producten die ik gebruik zijn zoals altijd lekker en recht van bij de boer.

Toch nog vragen? Opmerkingen? Suggesties? Bestellingen?:

014 73 03 74

[email protected]

Gelieve de maaltijden die je graag geleverd hebt, tijdig te bestellen, het liefst een dag op voorhand zodat wij kunnen plannen.

Verzorg jullie goed, eet voldoende vitamientjes, neem je voorzorgen en blijf gezond!

Tot snel,

Christel

Ook Leuk Om Te Lezen

  • Nieuwe website: winactie!

    Ik ben trots en vier het! Jullie kunnen winnen! Misschien hebben jullie het al gezien? Mijn website heeft een nieuw en moderner jasje gekregen. Ik ben er blij mee! Alleen vieren is maar niks natuurlijk en daarom wil ik dit samen met jullie doen en geef ik een cadeautje weg. Misschien kennen jullie onze buren…

  • Menu voor de feestdagen 2019/2020

    Mijn tweede menu voor de feestdagen is ook weer klaar! Net zoals vorig jaar heb ik gekozen voor een 4-gangen menu met voor iedereen iets op het menu: vlees, vis, wild, vegetarisch, veganistisch is ook mogelijk. En natuurlijk volgens het concept van Christels keuken: vers, lokaal, biologische groentjes, huisbereid, geen pakjes of zakjes, niets bereid…

  • Bijscholing horeca Vlaanderen over voedselintolerantie

    Een bijscholing over voedselintolerantie, coeliakie (glutenintolerantie) en allergenen. Dat klinkt interessant! Er zijn in België 14 allergenen die we bij de verkoop van verse maaltijden wettelijk verplicht zijn te vermelden, schriftelijk dan wel mondeling. De 14 meest voorkomende allergenen zijn gluten, vis, mosterd, melk, pinda- of aardnoten, noten, schaaldieren, ei, lupine, soja, weekdieren, selderij, sesamzaad…

  • Menu voor de feestdagen

    Mijn allereerste menu opstellen voor de feestdagen was best moeilijk.Wat willen mensen eten? Ik wou iets aanbieden wat lekker is, dat veel mensen lusten, ook iets vegetarisch, … een hele klus! Bewust heb ik niet voor aardappelkroketjes gekozen omdat ik dat anders ook niet aanbied; het heel veel werk is om zelf te maken en…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *