Happen en Trappen Retie

Happen en trappen Retie: voor liefhebbers van fietsen en lekker eten

Hou je van fietsen en lekker eten?

De landelijke gilde van Retie heeft dan de perfecte formule voor je op 4 augustus : Happen en Trappen Retie.

Je vertrekt met de fiets aan G.C. Den Dries voor een landelijke fietstocht van 35 km. Onderweg stop je bij lokale producenten van ons streeklekkers.  Je proeft deze lekkere streekproducten en kan zelfs een kijkje nemen achter de schermen. Na de bewegwijzerde route heb je je buikje vol gegeten en sluiten we weer af bij G.C Den Dries met een lekker ijsje.

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd en dit jaar willen we het evenaren.

Inschrijven tot 28 juli.

Tot op 4 augustus!

Christel

Deelnemers Happen en Trappen Retie :

Christels keuken, Puur Local, Byrger Ros, De Boomgaard, Mobifrit, Hermans-Saenen, Keikop, Trezemieke

Ook Leuk Om Te Lezen

  • Liever lokaal

    Een nieuwe campagne in Retie en nog 5 andere Vlaamse gemeentes om de inwoners meer in eigen dorp en omgeving te laten kopen. Ik doe dit vanaf de opening van mijn winkel; zoveel mogelijk lokaal en duurzaam kopen. Koken met lokale producten, je klanten leren kennen, niets is er zaliger dan dat. Het idee is…

  • Vanaf nu kan je sparen

    Misschien heb je de app al gedownload of niet.
    Vanaf juli zijn we een proefproject gestart met een digitale spaarkaart. Via de app ‘Stamp it’ ontvang je per € 10 een stempel. Vanaf 10 stempels heb je recht op een verrassing (dessert, soep, maaltijd of quiche). Je kan zelf kiezen waar je voor spaart.

  • Bijscholing horeca Vlaanderen over voedselintolerantie

    Een bijscholing over voedselintolerantie, coeliakie (glutenintolerantie) en allergenen. Dat klinkt interessant! Er zijn in België 14 allergenen die we bij de verkoop van verse maaltijden wettelijk verplicht zijn te vermelden, schriftelijk dan wel mondeling. De 14 meest voorkomende allergenen zijn gluten, vis, mosterd, melk, pinda- of aardnoten, noten, schaaldieren, ei, lupine, soja, weekdieren, selderij, sesamzaad…

  • Het Thuismenu

    Toch zin in een lekker etentje? Een verjaardag vieren binnen je gezin? Of online samen dineren ipv vergaderen? Er is nog gezelligheid mogelijk en ik wil je daar graag wat mee helpen. Tijdens de 4 weken van de horeca-sluiting (t/m 15 november) heb ik een 3-gangenmenu voorgesteld die enkel op bestelling verkrijgbaar is. Prijs €…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *