Happen en Trappen Retie

Happen en trappen Retie: voor liefhebbers van fietsen en lekker eten

Hou je van fietsen en lekker eten?

De landelijke gilde van Retie heeft dan de perfecte formule voor je op 4 augustus : Happen en Trappen Retie.

Je vertrekt met de fiets aan G.C. Den Dries voor een landelijke fietstocht van 35 km. Onderweg stop je bij lokale producenten van ons streeklekkers.  Je proeft deze lekkere streekproducten en kan zelfs een kijkje nemen achter de schermen. Na de bewegwijzerde route heb je je buikje vol gegeten en sluiten we weer af bij G.C Den Dries met een lekker ijsje.

Vorig jaar voor het eerst georganiseerd en dit jaar willen we het evenaren.

Inschrijven tot 28 juli.

Tot op 4 augustus!

Christel

Deelnemers Happen en Trappen Retie :

Christels keuken, Puur Local, Byrger Ros, De Boomgaard, Mobifrit, Hermans-Saenen, Keikop, Trezemieke

Ook Leuk Om Te Lezen

  • Vanaf nu kan je sparen

    Misschien heb je de app al gedownload of niet.
    Vanaf juli zijn we een proefproject gestart met een digitale spaarkaart. Via de app ‘Stamp it’ ontvang je per € 10 een stempel. Vanaf 10 stempels heb je recht op een verrassing (dessert, soep, maaltijd of quiche). Je kan zelf kiezen waar je voor spaart.

  • Het Thuismenu

    Toch zin in een lekker etentje? Een verjaardag vieren binnen je gezin? Of online samen dineren ipv vergaderen? Er is nog gezelligheid mogelijk en ik wil je daar graag wat mee helpen. Tijdens de 4 weken van de horeca-sluiting (t/m 15 november) heb ik een 3-gangenmenu voorgesteld die enkel op bestelling verkrijgbaar is. Prijs €…

  • Workshop veganisme bij Frank Fol

    Via www.evavzw.be, de vereniging voor veganisme, kreeg ik de mogelijkheid om mij bij te scholen omtrent veganisme. Lees meer hierover in mijn blog: Het verschil tussen veggie en vegan. Creatief met groenten Met een 10-tal chefs waren we aanwezig bij Frank Fol, DE groentekok met een ster! Hoe kunnen we creatief met groenten omgaan zodat ze…

  • Het eindejaarsmenu 2022-2023 is er!

    Christels Keuken’s eindejaarsmenu staat weer on line. De meeste mensen kiezen toch iets traditioneels met de feestdagen en ik doe mee. Zoals elk jaar kan je kiezen tussen, wild, vlees, vis en vegetarisch, alles inclusief puree, gratin of groentegratin en natuurlijk verschillende groentjes. Zoals steeds bied ik een 4-gangen menu aan, dit jaar zijn wel…

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *